tag:blogger.com,1999:blog-6904864218518226740.post9192127330458326975..comments2022-04-11T13:52:38.478+02:00Comments on Kitchen Elf: Pompoenpitten roosteren en waarom ze in de winkel altijd groen zijn...Madamirjamhttp://www.blogger.com/profile/14212844442050452547noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6904864218518226740.post-12108476448652629942021-02-21T15:31:39.180+01:002021-02-21T15:31:39.180+01:00Je kan ze op beide manieren eten. Met het witte sc...Je kan ze op beide manieren eten. Met het witte schilletje zijn ze wat taaier, maar ze zijn als nog lekker. Ik zou als ik jou was proberen wat je lekkerder vindt! Bedankt voor je reactie :)Madamirjamhttps://www.blogger.com/profile/14212844442050452547noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6904864218518226740.post-15774449046873510002021-02-20T09:33:50.437+01:002021-02-20T09:33:50.437+01:00Dank voor het oplossen van dit raadsel. Alleen beg...Dank voor het oplossen van dit raadsel. Alleen begrijp ik nog niet of ik de witte pompoen zaden nĂ¡ t roosteren in zijn geheel kan eten of dat ik ze na t roosteren eerst moet pellen voordat ik ze eet...?? Hoop dat je me nog wil antwoorden. Delenhttps://www.blogger.com/profile/04181473170710107043noreply@blogger.com