14-11-15

Romige visschotel van kabeljauw en bieten


Tijd voor vis! Lees maar mee...

2 Personen:
350 g gekookte bieten
450 g aardappelschijfjes
350 g kabeljauwfilets (bevroren)
3 bosuitjes
125 ml crème fraîche
dille

Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaal in.
Laat de bieten goed uitlekken, snijd ze in plakken en verdeel ze over de bodem van de ovenschaal.
Dep nu de vis droog, snijd het in stukken en kruid het goed met zout en peper. Verdeel de stukken vervolgens over de bietenschijven in de schaal.
Verdeel de crème fraîche over de vis en snijd de bosuitjes in dunne ringen. Na het snijden verdeel je het over de schaal.
Dek de schotel tot slot af met de aardappelschijfjes, doe er nog wat zout over en maak het af door het dille over te strooien.
Zet de schaal voor circa 40 minuten in de oven, tot de aardappelschijfjes een krokant korstje gekregen hebben.

Eet smakelijk!