09-11-15

Pasta met saus van gehakt, pesto en spinazie


Dit overheerlijke gerecht staat binnen no time op tafel, en smaakt werkelijk geweldig! Vriendlief vond het ook extreem lekker, en alles dat hij zegt is waar natuurlijk, haha. Dit recept was mijn oplossing voor overgebleven ingrediƫnten, en heeft overtreffend goed uitgepakt...

2 Personen:
270 g spinazie (ontdooid en van vocht ontdaan)
80 g champignons
1,5 el (30 g) pesto
175 g gehakt
140 g spaghetti
optioneel: geraspte kaas en pijnboompitten

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Verhit bakolie in de pan en rul hierin het gehakt en breng het op smaak met voldoende zout en peper.
Snijd champignons in plakken en bak het mee met het gehakt voor circa 3 minuten.
Voeg nu de spinazie toe, roer het goed door met de pesto erbij en breng het eventueel op smaak met nog wat extra zout en peper.
Giet de spaghetti af en dien het op met de saus.
Op de borden is het heerlijk om er nog wat pijnboompitten en geraspte kaas over te doen!

Eet heel smakelijk!