04-10-15

Shoarma stroganoff met aardappelpartjes




4 personen:
500 g shoarmavlees
1 paprika mix (1 rode, 1 groene, 1 gele)
1 knoflookteentje
70 g tomatenpuree
1 grote ui
140 g zuivelspread
aardappelpartjes/aardappelen

Snijd indien je gewone aardappelen gebruikt deze in vieren, in de vorm van aardappelpartjes. Verhit dan een scheut olie in een koekenpan en bak ze goudbruin.
Verhit dan in een tweede pan een scheut olie en bak hierin de shoarma.
Snijd intussen de uien en knoflook fijn en de paprika's in reepjes en voeg deze toe aan de shoarma. Bak het samen voor ongeveer drie minuten en voeg dan de tomatenpuree toe.
Voeg tot slot de zuivelspread toe en laat het geheel nog enkele minuten doorkoken.
Breng de stroganoff op smaak met zout en peper en dien het op met de aardappelpartjes.

Eet smakelijk!