Ingrediënten voor 2 personen:
- 250 g gnocchi
- 125 g kookroom
- 100 g groene olijven
- 275 g gehakt
- 1 kleine ui
- 2-3 el geraspte kaas
- 150 ml witte wijn
- ca. 1/8 tl nootmuskaat
- Verwarm de oven voor op 175 graden en zet een ovenschaal klaar.
- Laat de geraspte kaas smelten in een pannetje met de wijn en de kookroom op een laag vuurtje terwijl je de rest gaat bereiden.
- Snipper de ui en fruit deze in een ruime koekenpan. Voeg na 2 minuten het gehakt toe en breng het op smaak met wat nootmuskaat, zout en peper.
- Kook ondertussen de gnocchi in 2 minuten beetgaar, giet het af en bak het 5 minuten mee met het gehakt.
- Haal dan de pan van het vuur en roer er voorzichtig de olijven door. Schep alles over in de ovenschaal en schenk de kaas-wijn-roomsaus over. Zet de schaal voor circa 15 minuten in de oven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten